top of page
Поиск
  • Фото автораМарина Ильинична Гончарова

Дні інформатики в школі

В рамках тижня інформатики в школі пройшов кінофестиваль Secure Internet. Учні 8-х класів для атестації з теми «Мультимедіа», під керівництвом вчителя інформатики Гончарової М.І., зробили на уроках інформатики зйомку та монтаж відео, та презентувати їх на шкільному кінофестивалі

Година коду — це глобальна ініціатива щодо популяризації програмування серед школярів усього світу, метою якої є показати учням, що інформатика може бути веселою та цікавою. 100 мільйонів учнів з 180 країн світу уже встигли взяти участь у цьому заході, який відбувається щороку впродовж тижня, у 2016 це випадає на 5-11 грудня.

Автори ініціативи вважають, що кожен учень повинен мати можливість вивчати інформатику, адже вона допомагає розвивати навички розв’язання задач, логічне та творче мислення. Розпочинаючи вивчення рано, учні роблять перший крок до успіху в будь-якій кар’єрі 21 століття. Після заняття усі школярі, які долучилися, отримають сертифікат міжнародного зразка.

Учні 5-9 класів нашої школи вже п'ятий рік приймають участь у цій акції. Якщо вона вас теж зацікавила, то скоріше тисніть на посилання https://code.org/starwars і приєднуйтесь до нас. А це наша Година Коду – фото поряд.

Брейн-ринг – цікавим виявилось змагання команд 7-А та 7-Б класів, яке підготувала вчитель інформатики Гончарова Марина Іллівна. Команди складалися з п`ятьох учнів. На початку брейн-рингу учні подивилися фрагмент фільму про найбільш відомі відкриття генія, видатного українського вченого Віктора Глушкова, який значно випередив час. Те, що нині ми вважаємо новим, він винайшов кілька десятиліть тому. Науковця називали людиною-комп’ютером.

7 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page